Купити човен гумовий Лисичанка

Тел.: 
+380680640013
Ціна: 
1 500 грн.

Купити човен гумовий Лисичанка, Язь, Чайка, Стриж і інші човни гумові та пвх - в нашому магазині човнів гумових надувних Ви можете вибрати і купити човник надувний недорого або суперсучасні дорогі моделі найвищої якості і класу.
Човен надувний купити - надувні човни ПВХ і гумові гребні і моторні відрізняються різноманітністю моделей, форм і безліччю сучасних технологічних рішень.
У продажу надувні човни із ПВХ гребні і ПВХ моторні, ПВХ човни безкілеві та ПВХ з надувним кілем, ПВХ з навісним транцем і ПВХ з жорстким транцем, підвісні та стаціонарні мотори, водомети, електромотори, клапана на гумові човни усіх типів, ремкомплект та інші човнові аксесуари, заброди, бахілли, льодобури.
Надувна човнова продукція гумова і ПВХ від виробників човнів ПХВ і гумових.
Недорогі човни гумові Лисичанка, Стриж, Зорька, Язь, Чайка, великий асортимент човнів ПВХ Барк, Акватик, Скіф, Скат, Сіріус, Корсар, Колібрі у продажу за вигідними для Вас цінами швидка доставка в будь-яке місто України - ми представляємо до продажу величезний асортимент і пропонуємо максимально низькі ціни на човни надувні гумові і ПВХ в Україні.
В якості додаткового оснащення човен надувний гумовий і ПВХ може бути укомплектований навісним транцем під електродвигун.
Додатково Ви можете замовити і купити до надувного гумового човна Лисичанка і до інших гумових човнів надувних жорсткий настил складаний у вигляді килимка (жорстку підлогу, пайоли, слань), який забезпечує підвищені морехідні якості і остійність.
Сьогоднішній ринок човнової продукції надає всі можливості для правильного вибору човна надувного гумового або ПВХ в Україні.
Робіть Ваш вибір по покупці човна надувного гумового і надувного човна ПВХ з нами і Ви не розчаруєтеся в нас.

Попит чи пропозиція: 
Пропозиція

[ Ответить автору объявления ]