Подарунковий сертифікат на яскравий відпочинок від KAVA

Тел.: 
+380631574515
Ціна: 
300 грн.

Компанія KAVA (Клуб Активного Відпочинку Адреналін), що займається opгaнізацією цікавого відпочинку, пропонує придбати Універсальний подарунковий сертифікат на будь-яку послугу. Сертифікат відкриє безліч можливостей для отримання яскравих емоцій. На власника сертифікату чекає вибір з понад 500 цікавих вражень по Україні: від найбільш екстремальних до неймовірно розслабляючих; від стрибків з парашутом до відвідування SPA.

Для активації сертифікату щасливчик може обрати послугу на сайті або звернутись за телефоном до менеджера. Після того як клієнт висловить свої побажання, для нього забронюють дату та час майбутньої події.

Сума сертифікату є депозитом на емоцію, а тому в разі вибору послуги за меншу вартість можна буде використати залишок для наступних вражень. Якщо його буде недостатньо, то щасливчик зможе доплатити різницю.

Разом з нами можна насолодитися екстримом від стрибків з парашутом чи роупом, розслабитись під заспокійливу східну музику під час аpoмамacaжу, перебороти страх висоти завдяки польоту на параплані та відчути смак швидкості на картингу. Крім того, на щасливчика чекатиме ще чимало унікaльних вражень.

Враження у подарунок триває від 10 хв до декількох годин залежно від обраної послуги.
Універсальний сертифікат не обмежений сумою та кількістю послуг: не дивлячись на запропоновані варіанти оплати онлайн, його номінaл може бути від 300 до 100 000 грн.
При покупці від 10 сертифікатів діють додаткові знижки та приємні бонуси.

Попит чи пропозиція: 
Пропозиція

[ Ответить автору объявления ]