WellPacks - виробництво поліетиленової і паперової продукції

Тел.: 
+380679575582
Ціна: 
1 грн.

Пакети - це не просто упаковка. Це можливість проявити турботу і увагу про клієнта і виділитися серед конкурентів.
Успішний розвиток будь-якого бізнесу сьогодні нерозривно пов'язано з якістю упаковки. Покупці і клієнти вже звикли отримувати товари в красивих пакетах, поліетиленових і паперових. Тому торгові компанії розуміють необхідність в постійній наявності на складі потрібного запасу цих виробів. У зв'язку з цим виникає високий попит на оптову закупівлю упаковки належної якості і, бажано, за хорошою ціною.
Ми вважаємо, що український споживач заслуговує на краще, і це лягло в основу нашої роботи. Сьогодні ми з упевненістю можемо сказати, що "WellPacks" - це не просто черговий інтернет-мaгазин пакетів і упаковки. Це ваш помічник в оптимізації бізнес-процесів. За 10 років роботи ми виросли зі звичайного мaгазину в одне з найбільших підприємств, яке спеціалізується на виробництві упаковки для всіх сфер бізнесу в будь-якому обсязі.
Що таке якісні пакети?
Упаковка продукції.
Гарантія збереження товару.
Зручна транспортування.
Додаткова майданчик для реклами.
Що трапиться з бізнесом, якщо пропонувати клієнтам і покупцям неякісну упаковку? Чи продовжить ваша компанія успішно працювати і далі?
Наші замовники вже давно не задають собі подібного роду питання, тому що вони знають, що паперова і поліетиленова продукція, придбана у нас, відповідає критеріям якості, зручна у використанні і доступна за ціною.
Упаковка - це важливо! Саме тому головним аспектами нашого виробництва є зручність, якість і доступність.
Кому буде цікава пропозиція придбати оптом пакети:
- роздрібним мaгазинам, які використовують пакети для упаковки товару.
- дрібним і великим виробничим підприємствам.
- вуличним торговцям.
- службам доставки їжі.
- супермаркетам і торговим центрам.
В цілому можна сказати, що хороша упаковка потрібна будь-якому бізнесу, який спеціалізується на продажу різного виду товарів. Загорнути гарячий хліб, купити улюблений сорт чаю або кави, презентувати фірмові подарунки - все це вимагає надійної і зручної упаковки.
Друк на пакетах - можливість залучити нових клієнтів.
Щоб стати вибором №1 у клієнтів, потрібно не тільки запропонувати хороший товар, але і виділятися серед конкурентів. Зробити це просто, достатньо нанести логотип компанії або бренду. Така ненав'язлива реклама буде працювати до тих пір, поки упаковка буде перебувати в використанні. І по статистики один рекламний пакет можуть побачити до 150-ти чоловік.
Друк логотипу дозволить домогтися наступних цілей:
- підвищить впізнаваність бренду.
- збільшить зростання продажів.
- забезпечує інформування.
Наші клієнти завжди отримують більше, ніж упаковку.
Ми вважаємо, що упаковка - це так само важливо, як і те, що знаходиться всередині неї, тому і приділяємо їй стільки уваги. Кажуть, що ми вміємо дивувати, тому до нас звертаються, коли потрібно зробити швидко, якісно і красиво.
Наша компанія виробляє упаковку під замовлення. Придбати продукцію ви можете дрібним і великим оптом, і навіть поштучно.
Упаковка показує Ваш рівень і статус компанії. Ми знаємо, як зробити так, щоб ваш бренд став вибором №1.

Попит чи пропозиція: 
Пропозиція

[ Ответить автору объявления ]