лікувальний бруд Куяльницького лиману, одеса

Тел.: 
+380976765391
Ціна: 
100 грн.

Вартість 1кг 100грн

Цілком натуральний засіб. Він містить у своєму складі унікальний складний органомінеральний комплекс біологічно активних речовин лікувальних грязей Куяльницького лиману, а також макро- і - мікроелементів в природному співвідношенні.

Механізм дії грязя Куяльница дуже багатогранний. Розрізняють температурний, хімічний і механічний вплив пелоїдів. При лікуванні грязями відновлюються всі біологічні процеси, активізуються системи на клітинному рівні, нормалізуються функції органів. Цілюща лікувальна грязь Куяльницького лиману насичена мінералами, кислотами, вуглеводами, азотистими речовинами, солями, переважно хлоридом магнію і калієм, йодидом натрію, бромідом магнію. Він має високу проникаючу властивість. Під час лікування іони всмоктуються в кров через шкіру, змінюється склад крові, в результаті чого активізується робота печінки, нирок, всіх важливих органів людини. В результаті нормалізуються обмінні процеси в організмі, врівноважена нервова система, поліпшується травна система, розширюються капіляри, що призводить до зниження навантаження на серцевий м'яз і судини. Через шкіру, в зворотному напрямку, продукти обміну речовин (токсини) виводяться в лікувальна грязь Куяльницкого лиману. Організм очищається. Аналізи крові показують, що гемоглобін підвищується, нормалізуються інші показники. Грязьові процедури покращують кровообіг в хворому органі, уражені кістки і суглоби починають швидко отримувати необхідні «будівельні матеріали», швидше зростають і відновлюються. Саме тому травматологи і фізіотерапевти рекомендують грязьові аплікації. Лікування захворювань м'язової системи, сполучної тканини і опорно-рухового апарату рекомендується поєднувати з прийомом місцевих ванн. Процедуру проводять 12-2 рази на день. Кінцівки занурюють в ванни з пеловітром (екстракт на основі грязьу Куяльница), нагрівають до температури 38-42 ° С. Час експозиції становить 20-30 хвилин.

Підготовка та проведення процедури застосування грязьової терапії
1. Нагрійте лікувальний грязь до потрібної температури: Для цього банку з лікувальною грязюю опускають в воду, розігріту до 60 -70 ° С і тримають протягом 15-20 хвилин до досягнення температури грязьу 38-40 ° С.

2. Потім нанесіть лікувальні грязі на необхідну ділянку тіла у вигляді «рукавичок», «піджака», «трусиків» і трусики і тд. Поліетилен або клеймо наноситься на лікувальну грязь Куяльницкого лиману, потім тепло загортають в місце нанесення. Після закінчення процедури промийте цю ділянку теплою водою і замочте сухим рушником. Тривалість процедури залежить від загального стану організму, температури грязьу, віку і може коливатися від 15 до 30 хвилин Після процедури обмотайте місце нанесення сухою вовняною пов'язкою або ковдрою (для збереження тепла) і обов'язково відпочиньте не менше 30 хвилин. Невикористаний грязь рекомендується заливати розчином Пелоліт-П (екстракт на основі грязя Куяльница). При такому вигляді грязь зберігає свої властивості протягом 1 року. Зверніть увагу на частоту процедур. Як правило, дітям і літнім людям краще приймати грязьові програми через день. Фізично сильні люди можуть проходити процедури два дні поспіль, але на третій день необхідно зробити перерву. При необхідності другий курс лікування можна пройти через 6-12 місяців.

Спеціальні інструкції
Температура грязьових застосувань: + 38-40С (тепло на водяній бані) Тривалість процедури 15-30 хв. через день. Курс 10-15 процедур. Частота 1-2 курсів на рік. Після процедури відпочиньте не менше 30 хвилин. Зверніть увагу, що перед використанням лікувального грязя варто проконсультуватися з лікарем.

Показання до застосування
Застосовується у вигляді аплікацій, грязьових компресів, обгортань, фізіотерапевтичних процедур, ректальних і вагінальних тампонів.

Захворювання опорно-рухового апарату:
ревматоїдний поліартрит при ремісії або загостренні;
артрит: ревматоїдний артрит, псоріатичний артрит, реактивний артрит, подагричний артрит, гонореальний артрит, бруцельозний артрит в хронічній стадії спадного загострення;
ревматизм (суглобова форма) в неактивній стадії (не раніше, ніж через 89 місяців після загострення);
дистрофічні захворювання суглобів обмінної ендокринної та іншої етіології;
дегенеративні ураження суглобів (артросоартрит);
артроповий інфекційний поліартрит після дизентерії, бруцельозу, грипу та ін.
захворювання кісток, м'язів, зв'язкового апарату суглобів, наслідки травм і переломів, оститу і періоститу, міозиту, фіброміозиту, фіброзиту, бурситу, тендивагініту, різного роду контрактур (наприклад, після опіків, флегмона), контрактури Дюпюйтрена, остеомієліту без ознак активності запального процесу, трофічних виразок, тривалих не загоєння ран;спондиліт, спондилоартрит, хвороба Бехтерева, спондильоз, спондиляртоз;
остеохондроз хребта; сколіоз; хронічний синовіт, міалгія.

Попит чи пропозиція: 
Пропозиція

[ Ответить автору объявления ]